Frakt & Retur

Info om frakt & retur

Vårt mål är alltid att våra kunder ska vara nöjda och få produkter av hög kvalitet.

Om det trots detta visar sig att det skulle vara något fel med den produkt du har fått eller om din leverans inte är identisk med din beställning (fel produkt eller om en produkt saknas), så hjälper vi dig gärna. Du skall då vänligen kontakta oss snarast.

Om du skickar ett e-postmeddelande, vänligen inkludera så många detaljer som möjligt inklusive ditt beställningsnummer samt en bild om det är något fel på Din beställda vara.

Skall din produkt returneras ber vi dig returnera den oanvända produkten i sin ursprungliga obrutna förpackning med all bifogad dokumentation inom 14 dagar efter mottagandet för återbetalning eller byte av produkt. Annars går det inte att få återbetalning eller byte.

Öppet köp

För web-handel gäller lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler som innebär att du har 14 dagar på dig att ångra ditt köp.

Återbetalning

När vi har mottagit din vara kommer vi att inspektera den och meddela dig vilket som blir vår bedömning av din reklamation.

Om din retur godkänns för återbetalning kommer vi att göra en återbetalning till Ditt bankkonto. Detta sker inom 5 – 7 arbetsdagar.

Frakt

Du är ansvarig för att betala för dina egna fraktkostnader för att returnera varan. Fraktkostnader återbetalas inte.